150 g špargle
150 g mlieka
1 vajce
5 g masla
soľ.
Očistenú špargľu priečne nakrájame na 2 až 3 cm kúsky
uvaríme v slanej vode
precedíme a naukladáme na servírovaciu panvicu vymastenú maslom. Surové vajcia dôkladne rozhabarkujeme s mliekom
osolíme a precedíme. Túto zmes nalejeme na špargľu a dáme na asi 10 až 15 minút do rúry. Hotová pražnica musí mať konzistenciu huspeniny. Horúcu alebo studenú špargľu podávame na panvici
na ktorej sme ju pripravovali.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.