250 g pečeného teľacieho mäsa zo stehna
50 g šunky
50 g uvarenej (alebo konzervovanej) špargle
1 lyžica majonézy
1 lyžica kečupu
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať.
Upečené a vychladnuté teľacie mäso nakrájame na rovnako hrubé plátky. Každý plátok potrieme kečupom
obložíme tenkým plátkom šunky
vložíme kúsok špargle a zvinieme. Zvitky pokvapkáme majonézou a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame ozdobené plátkami paradajok
šalátových uhoriek a kolieskami paprík bez jadrovníkov. Ako oblohu môžme dať sterilizovaný hrášok so sterilizovanou mrkvou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.