400 g žalúdka
500 g jogurtu
1300 g zemiakov
80 g bravčovej masti
mletá červená paprika
soľ.ÄÇ|D
Zemiaky v šupke umyjeme pod tečúcou vodou
uvaríme
olúpeme a nakrájame na plátky. Vo viacerých vodách vyumývame aj žalúdok a keď je zbavený všetkých nečistôt
nakrájame ho na kúsky. Do vymasteného pekáča naukladáme plátky zemiakov vo viacerých vrstvách
medzi ne uložíme kúsky žalúdka. Pokropíme roztopenou masťou
do ktorej pridáme mletú červenú papriku. Jogurt rozšľaháme
polejeme ním zemiaky a upečieme v rúre dočervena.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.