1 kg kuracej pečene
300g oravskej slaniny
7 veľkých cibúľ
grilovacie korenie
plátok masla
špáradlá
Pečeň umyjeme
cibuľu prekrojíme napoly a rozložíme na plátky
slaninu nakrájame.Všetko striedavo ponapichujeme
posypeme celou rascou.Zakryjeme alobalom a pečieme 3/4 hodinu
aby cibuľa zmäkla.Potom odokryjeme
posypeme grilovacím korením
pokvapkáme roztopeným maslom a pečieme dochrumkava asi 15 minút.Podávame s opekanými zemiakmi a cesnakovým dresingom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.