Surovú bravčovú pečeň pomelieme najemno. Pridáme kúsok vareného podbradku
nakrájaného na drobné kocky. Jednu cibuľu nakrájame a opražíme na masti
pridáme soľ
mletú sladkú červenú papriku
trochu mletého korenia a všetko spolu zmiešame. Podľa potreby dolejeme trochu vývaru. Slabo naplníme do hrubých hladkých bravčových čriev
aby pri varení nepraskli. Varíme asi 1 hodinu vo vode teplej 80 oC. Po uvarení dáme do studenej vody. Na druhý deň dáme zaúdiť. Úime asi 2 dni studeným dymom. Pečeňové jaterničky treba do 2 týždňov skonzumovať.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.