250 g bravčovej (alebo hydinovej šunky)
1 zeleninová paprika
3 lyžice ochutenej majonézy
150 g rastlinného nátierkového masla
mletá červená paprika
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.
Šunku pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do nádoby na prípravu nátierky. Pridáme maslo
majonézu
umytú
jadrovníka zbavenú
na hrubom strúhadle nastrúhanú kapiu
podľa potreby soľ a trochu mletej červenej papriky. Suroviny starostlivo premiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb
pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.