Dobre uvarené doružova presolené bravčové mäso
z väčšej časti chudé (ako napr. plecia
lopatky
krkovičky
podradnejšie šunky a kolená a pod.)
zbavíme koží a nakrájame na kusy asi po 50 až 100 g. Dbáme na to
aby mastného mäsa nebolo priveľa. Zmiešame s neveľkým množstvom varených koží a vývaru
pridáme strúhanú cibuľu
mleté korenie a majorán. Poriadne plníme
aby nezostali bubliny. Ďalší postup ako pri ostatných druhoch tlačenky.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.