4 vajcia
100 g ementálu
2 lyžice sladkej smotany
1 čajová lyžička masla
2 mladé póry
tuk na vyprážanie
1 lyžica strúhanky
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Ementál nastrúhame
pridáme roztopené maslo
smotanu
rozšľahané vajcia
na kolieska nakrájaný pór
petržlenovú vňať
strúhanku
korenie a soľ. Všetko dobre premiešame
nalejeme do vymasteného a rozohriateho palacinkára a upečieme. Podávame horúce s bagetou alebo bielym chlebom.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.