Sardinky z konzervy urovnáme na misu a ozdobíme kolieskami cibule. Marinované slede vyberieme z nálevu
chvosty odrežme
ryby rozpolíme a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou. Z údenáčov stiahneme kožu
chrbticu opatrne vyberieme
mäso urovnáme a ozdobíme prúžkami kapie. Tresčiu pečeň z konzervy rozložíme a ozdobíme cibuľou nasekanou nadrobno alebo trocha nakrojenými reďkovkami. Zavináče urovnáme na misu stočené a ozdobíme plátkami kyslej uhorky. Rezy z lososa ozdobíme kolieskami vajec uvarených natvrdo
na ktoré dáme niekoľko kaviárových ikier. Medzi tieto dary mora umiestime polovičky vajec uvarených natvrdo
ktoré ozdobíme kaviárovými ikrami alebo konzervovanými olivami. Nakoniec urobíme malé kôpky z rozličných šalátov - vlašského
rybieho
francúzskeho ap.
ktoré ozdobíme štvrťkami paradajok
malými cibuľkami
hubami naložnými v octe
plátkami citrónov a pomarančov
listami hlávkového šalátu ap.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.