200 g nastrúhaného tvrdého syra
2 natvrdo uvarené žĺtky
4 lyžice kečupu
1 lyžica bieleho jogurtu
1 nastrúhaná cibuľa
100 g rastlinného nátierkového masla
nakrájaná pažítka
soľ.
Nastrúhaný tvrdý syr dáme do misky na vymiešanie nátierky. Pridáme maslo
vidličkou rozotreté žĺtky
kečup
cibuľu
podľa chuti soľ a lyžicu bieleho jogurtu. Zľahka všetko dôkladne zmiešame na hladkú nátierku. Nátierku natierame na chlieb alebo pečivo. Pred podávaním posypeme nadrobno nakrájanou pažítkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.