150 g tvrdého syra na strúhanie
50 g lúpaných mandlí
100 g rastlinného nátierkového masla
6 reďkoviek
4 lyžice hustej smotany
pol nastrúhanej cibule
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Do misky dáme nastrúhaný tvrdý syr
rastlinné nátierkové maslo
jemne nasekané olúpané mandle
umyté a na hrubom strúhadle nastrúhané reďkovky
hustú smotanu
nastrúhanú cibuľu a soľ podľa chuti. Všetko dobre premiešame. Natierame na chlieb
pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.