4 trojuholníky taveného syra na strúhanie
50 g rastlinného nátierkového masla
4 mrkvy
5 lyžíc tatárskej omáčky
1 nastrúhaná cibuľa
nadrobno posekaná pažítka
soľ.
Do misky nastrúhame trojuholníky taveného syra vhodného na strúhanie. Potom pridáme maslo
jemne nastrúhané umyté mrkvy
tatársku omáčku
cibuľu a soľ podľa chuti. Všetko dobre zmiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb
pečivo alebo sendviče. Pred podávaním posypeme nasekanou pažítkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.