100 g ľahko rozotierateľného smotanového syra
3 natvrdo uvarené žĺtky
100 ml šľahačky
3 paradajky
3 sladkokyslé uhorky
1 lyžica kečupu
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
V pripravenej miske na vymiešanie nátierky zmiešame spolu ľahko rozotierateľný smotanový syr s rastlinným nátierkovým maslom
s vidličkou rozotretými žĺtkami a so šľahačkou. Do tohto základu zľahka vmiešame sparené
šupky zbavené a nadrobno nakrájané paradajky
na hrubom strúhadle nastrúhané uhorky
kečup a soľ. Nátierku natierame na chlieb
pečivo
sendvič
ale môžme použiť aj na krekry. Pred podávaním posypeme nadrobno nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.