150 g tvrdého syra na strúhanie
1 konzerva tuniaka v oleji
150 g rastlinného nátierkového masla
1 nastrúhaná cibuľa
pol čajovej lyžičky citrónovej šťavy
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.
Do misky na prípravu nátierky dáme nastrúhaný tvrdý syr
rozotreté maslo
vidličkou rozotretého tuniaka odkvapkaného z oleja
nastrúhanú cibuľu
soľ podľa chuti a citrónovú šťavu. Všetky suroviny zľahka premiešame na hladkú nátierku. Nátierkou natierame chlieb
pečivo
sendvič alebo hrianky opražné nasucho. Pred podávaním posypeme nasekanou pažítkou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.