400 g teľacej nožiny
50 g údenej slaniny
50 g šunky
100 g čerstvých hríbov
4 paradajky
mletá rasca
vývar z kostí
cukor
citrónová šťava
soľ.
Slaninu nakrájame na tenké rezance
pridáme umyté a nakrájané mäso a za stáleho miešania opečieme. Osolíme
pridáme na tenké plátky nakrájanú šunku a očistené nakrájané hríby. Posypeme rascou
podlejeme vývarom z kostí a prikryté udusíme takmer domäkka. Pridáme olúpané paradajky nakrájané na osminky. Osladíme
okyslíme a udusíme domäkka.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.