600 g teľacieho karé bez kostí
 100 g údenej klobásy
 3 vajcia
 100 g čerstvých húb
 3 paradajky
 1 cibuľa
 20 g hladkej múky
 2 lyžice oleja
 40 g tuku
 citrónová šťava
 mäsový vývar
 1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
 soľ. 
            
                Karé bez kostí odblaníme
 umyjeme a osušíme. V strede rozrežme. Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu
 pridáme očistené a nakrájané huby a udusíme domäkka. 	Keď sú huby mäkké
 pridáme rozšľahané a osolené vajcia
 petržlenovú vňať a pripravíme riedku pražnicu. Pražnicou naplníme pripravené mäso
 do stredu vložíme umytú údenú klobásu a mäso zošijeme (alebo previažme) hrubou niťou tak
 aby pri pečení nevytiekla. 	Naplnené mäso opražíme v rozpálenom tuku zo všetkých strán do ružova
 osolíme
 podlejeme mäsovým vývarom
 prikryjeme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Keď je mäso mäkké
 pridáme olúpané a nakrájané paradajky  a krátko opečieme.  Mäso a opečené paradajky vyberieme
 šťavu zahustíme múkou a povaríme. Dochutíme citrónovou šťavou a nalejeme na mäso a paradajky. 	Podávame s opekanými alebo varenými zemiakmi.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.