Teľacie mäso
2 hrste nalámanej zelenej fazuľky
mrkva
2 huby
2 menšie paradajky
zeler
2 lyžice ryž
1 cibuľa
mleté čierne korenie
soľ.
Teľacie mäso nakrájame na drobné kúsky a v masti rýchlo opečieme. Pripravíme nakrájanú cibuľu
polámanú zelenú fazuľku
tenké kolieska mrkvy
huby
paradajky
trocha zeleru
soľ
mleté čierne korenie a 2 lyžice ryž. Všetko pridáme k mäsu
prilejeme 4 poháre horúcej vody
niekoľkokrát pomiešame a varíme. Keď sa voda vyvarí
znovu podlievame
kým mäso nezmäkne.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.