500 g teľacieho mäsa
 100 g šunky
 300 ml smotany
 1 žĺtok
 150 g masla
 lyžica vína
 250 g ryž
 100 g makarónov
 100 g múky
 1 až 2 kapary
 soľ. 
            
                Ryžu udusíme a zmiešame s nakrájanou šunkou. Teľacie mäso nakrájame na kocky a udusíme. Makaróny uvaríme. Zo 100 g masla
 žĺtka a vína zamiesime cesto
 vyvaľkáme natenko a dáme do tortovej formy.  Smotanu s maslom
 soľou a kaparami prevaríme. Na cesto navrstvíme šunku s ryžou
 makaróny a teľacie mäso. Jednotlivé vrstvy polievame smotanovou omáčkou. Navrch položíme trocha masla a upečieme. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.