1 väčšiu konzervu tuniaka vo vlastnej šťave
1 vajce
petržlenová vňať
strúhanka
1PL hl.múky
olej
soľ
mleté čierne korenie (korenie podľa vlastnej chute).
Konzervu tuniaka zlejeme a dáme do misky
zmiešame s vajíčkom a nasekanou petržlenovou vňaťou
pridáme soľ
korenie a premiešame.Pridáme múku
strúhanku a znovu premiešame tak aby sa všetko spolu spojilo. Robíme guľky a dáme ich na cca 20 minút do chladničky.
Guľky dáme na olejom vymastený plech ( najlepšie na papier na pečenie) a pečieme vo vyhriatej rúre asi tak 15-20 minút kým guľky nebudú upečené do zlata
chrumkava
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.