1 údená makrela
250 g mäkkého tvarohu
50 g rastlinného nátierkového masla
2 lyžice bieleho jogurtu
1 cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
Do misky dáme rozotretý mäkký tvaroh
nátierkové maslo
makrelu zbavenú kož a kostí
ktorú sme pomleli na mäsovom mlynčeku
nastrúhanú cibuľu
soľ a mleté čierne korenie podľa chuti. Všetko spolu dobre vymiešame. Nátierku pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.