250 g mäkkého tvarohu
2 lyžice hustej smotany
50 g nátierkového masla
1 lyžica vegety
1 lyžica nasekanej zelenej petržlenovej vňate.
V pripravenej miske spolu dobre vymiešame na ľahkú nátierku tieto suroviny: rozotretý mäkký tvaroh
nátierkové maslo
hustú smotanu
lyžicu vegety (Podravky) a lyžicu nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate. Hotovú nátierku natierame na chlieb
pečivo alebo hrianky.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.