250 g mäkkého tvarohu
100 g bravčovej alebo hydinovej šunky
3 lyžice tatárskej omáčky
50 g rastlinného nátierkového masla
2 natvrdo uvarené žĺtky
pol nastrúhanej cibule
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Do pripravenej misky dáme rozotretý mäkký tvaroh
nátierkové maslo
tatársku omáčku
vidličkou rozotreté natvrdo uvarené žĺtky
nadrobno nakrájanú šunku
nastrúhanú cibuľu a soľ podľa chuti. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku. Nátierku môžme natierať na chlieb
pečivo
sendvič alebo hrianky opražné nasucho. Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.