Špenát
7 až 8 vajec
smotana
2 lyžice masla
cibuľa
petržlen
biely chlieb.
Špenát nakrájame
vyžmýkame
zbavíme tekutiny a položíme na zohriatu panvicu s maslom
trochou nakrájanej cibule a petržlenu. Necháme zovrieť. Keď sa tekutina vyparí
špenát zahustíme trochou nakrájaného chleba
necháme na 2 minúty prevrieť a zahustíme smotanou. Keď asi po 6 minútach stuhne
preložíme ju na misu
ostrím noža zarovnáme povrch špenátu a položíme naň vajcia
ktoré sme uvarili na polomäkko. Posypeme nastrúhaným chlebom
polejeme 1 lyžicou roztopeného masla a ešte asi 70 sekúnd zohrievame na silnom plameni.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.