Konce natvrdo uvarených vajec skrojíme tak
aby mali vajcia súdočkový tvar. Z jednej strany vyberieme žĺtok
pomocou špeciálnej rúrky alebo lyžičkou. Vajcia ozdobíme kolieskami nakrájanými zo sardelového filé a čiapočkou z hľuzovky
(alebo iných húb či olív) a spevníme polovychladnutým rôsolom. Vajcia naplníme zrnitým alebo lisovaným kaviárom. Do stredu okrúhlej misy dáme rybací šalát
ktorý ozdobíme kúskami krabov alebo račími klepetami
nakrájanými uhorkami
čerstvými paradajkami a listami hlávkového šalátu. Na okraj misy nasypeme tenkú vrstvu nadrobno nakrájanej zelenej cibuľky a okolo kôpky šalátu rozložíme vajcia.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.