400 g hovädzej roštenky
2 cibule
masť
20 g hladkej múky
mäsový vývar
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
soľ.
Roštenku nakrájame na rezne
ktoré jemne naklepeme a okraje narežme. Opečieme v rozpálenej masti z oboch strán
osolíme
okoreníme a odložíme na teplé miesto. Na masti opražíme nadrobno nakrájanú 1 cibuľu
primiešame mletú papriku a podlejeme vývarom. Vložíme naspäť mäso a dusíme domäkka. Mäkké mäso vyberieme
šťavu zaprášime múkou a povaríme. Druhú cibuľu nakrájame na tenké kolieska
opražíme na masti a obložíme ňou roštenky. Podávame so zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.