600 g hlávkovej kapusty
400 g baranieho mäsa
2 paradajky
2 zeleninové papriky
200 g zemiakov
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
40 g masti
mäsový vývar
mletá červená paprika
soľ.
Mäso umyjeme a nakrájame na kúsky a opražíme v rozpálenej masti. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu
osolíme a dusíme asi 15 minút. Pridáme nakrájané zeleninové papriky bez jadrovníkov
na osminky nakrájané paradajky
rozotretý cesnak a mletú červenú papriku. Podlejeme trochou mäsového vývaru a krátko povaríme. Potom pridáme očistené nakrájané zemiaky a hlávkovú kapustu
ktorú sme nakrájali na rezance. Opäť podlejeme mäsovým vývarom a udusíme domäkka.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.