4 menšie pstruhy
 3 vajcia
 3 lyžice bieleho vína
 tuk na vyprážanie
 hladká múka
 citrónová šťava
 strúhanka
 soľ. 
            
                 	Vyčistené pstruhy umyjeme
 osušíme
 osolíme
 pokvapkáme citrónovou šťavou a obalíme múkou
 vajciami
 ktoré sme rozšľahali s vínom a trochou soli a nakoniec preosiatou strúhankou. 	Obalené pstruhy vypražíme vo väčšom množstve tuku z oboch strán dočervena.  	Podávame s varenými zemiakmi posypanými nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.