100 g karfiolu
200 g koreňovej zeleniny
50 g zeleného hrášku
1 zeleninová paprika
50 g zelenej fazuľky
2 natvrdo uvarené vajcia
2 cibule
300 g ryž
30 g masti
1 lyžica kečupu
mäsový vývar
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
mleté čierne korenie
soľ.
Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme v rozpálenej masti. Pridáme karfiol
ktorý sme rozobrali na menšie ružičky a všetku zeleninu
ktorú sme predtým očistili
umyli a nakrájali na malé kocky. Všetko spolu opražíme
osolíme
okoreníme a dusíme asi 15 minút. Pridáme kečup
sparenú ryžu a mäsový vývar (na 1 diel ryž 2 diely vývaru). Zľahka premiešame
prikryjeme a vo vyhriatej rúre dusíme domäkka. Podávame posypané petržlenovou vňaťou a ozdobené kolieskami vajec
ktoré sme uvarili natvrdo.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.