1 predná časť zo zajaca
 40 g anglickej slaniny
 100 ml červeného vína
 1 mrkva
 kúsok zeleru
 2 mladé póry
 1 malá cibuľa
 1250 ml vody
 zelená petržlenová vňať
 čierny chlieb
 mleté čierne korenie
 soľ. 
            
                Prednú časť zo zajaca dáme do studenej
 osolenej vody
 privedieme do varu a varíme asi 30 minút. Pridáme očistenú mrkvu
 zeler a mladé póry
 okoreníme korením a uvaríme domäkka. Vývar precedíme a mäso vykostíme. Nadrobno nakrájanú slaninu opečieme
 pridáme nasekanú cibuľu
 zalejeme precedeným vývarom a červeným vínom. Primiešame nakrájané mäso a kúsky zeleniny. Dochutíme nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou.  	Podávame s opražnými kúskami čierneho chleba. 
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.