4 rezy kambaly po 200 g
100 g kreviet
4 plátky syra
pár kvapiek worcestrovej omáčky
4 paradajky
1 konzerva šampiňónov
1 zväzok jarnej cibuľky
tuk na pečenie
šťava z 1 citróna
mleté čierne korenie
soľ.
Rezy kambaly umyjeme pod tečúcou vodou
osušíme
osolíme
okoreníme mletým čiernym korením a marinujeme worchestrovou omáčkou a citrónovou šťavou. Potom ich obalíme múkou a opečieme v tuku. Vyberieme a uložíme na ohňovzdorný podnos. Paradajky olúpeme a nakrájame na plátky
jarnú cibuľku nakrájame na kúsky a krátko sparíme v osolenej vode. Spolu so šampiňónmi a s krevetami rozložíme na rezy kambaly. Prikryjeme ich plátkami syra a zapečieme v rúre alebo na grile dozlata. Podávame s varenými zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.