1 veľký karfiol
balíček špagiet
syr na strúhanie
maslo
250 g šľahačkovej smotany
strúhanka a soľ.
Karfiol uvaríme do polomäkka. Vo vode z karfiolu uvaríme špagety
v mise z varného skla alebo v pekáči niekoľkokrát vrstvíme špagety
karfiol a nahrubo nastrúhaný syr a trochu masla. Každú vrstvu posypeme strúhankou. Nakoniec karfiol polejeme šľahačkou a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Necháme zapiecť v rúre. Podávame samotné alebo s pečenými zemiakmi.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.