4 veľké tenké bravčové plátky
1 lyžica horčice
1 lyžica mletej rasce
mleté čierne korenie
soľ. Plnka: 80 g prerastenej údenej slaniny
100 g nastrúhaného syra
2 lyžice masla (alebo tuku)
100 ml bieleho vína
200 g bielej hlávkovej kapusty
1 cibuľa
zväzok zelenej petržlenovej vňate
niť na previazanie. Omáčka: 200 ml sladkej pochúťkovej smotany
6 lyžíc masla
250 ml bieleho vína
250 ml bešamelovej omáčky
50 g pistácií
50 g namočených hrozienok
trocha vegety.
4 veľké tenké bravčové plátky
1 lyžica horčice
1 lyžica mletej rasce
mleté čierne korenie
soľ. Plnka: 80 g prerastenej údenej slaniny
100 g nastrúhaného syra
2 lyžice masla (alebo tuku)
100 ml bieleho vína
200 g bielej hlávkovej kapusty
1 cibuľa
zväzok zelenej petržlenovej vňate
niť na previazanie. Omáčka: 200 ml sladkej pochúťkovej smotany
6 lyžíc masla
250 ml bieleho vína
250 ml bešamelovej omáčky
50 g pistácií
50 g namočených hrozienok
trocha vegety.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.