700 g fazuľových strukov
5 paradajok
2 cibule
1 lyžica hladkej múky
3 lyžice oleja
trocha octu
zelená petržlenová vňať
trocha mletého bieleho korenia
soľ.
Fazuľové struky očistíme a nakrájame na prúžky
očistenú cibuľu nakrájame na kolieska a olúpané paradajky na menšie kúsky. Všetko opečieme na rozpálenom oleji
podlejeme vriacou vodou
osolíme
okoreníme a prikryté dusíme asi 30 minút. Prisypeme múku
premiešame
podlejeme a znova povaríme. Nakoniec ochutíme octom a posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.