150 g rastlinného nátierkového masla
pol hlávky hlávkového šalátu
1 zväzok reďkoviek
1 čajová lyžička paradajkového pretlaku
šťava z citróna
1 lyžička nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
1 čajová lyžička nasekaného kôpru
1 čajová lyžička nasekanej pažítky
soľ.
Do pripravenej misky vložíme nadrobno nasekaný umytý a očistený hlávkový šalát
nasekanú petržlenovú vňať
kôpor
pažítku
umytú
očistenú a nastrúhanú reďkovku
šťavu z citróna
maslo
paradajkový pretlak a podľa chuti soľ. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku. Nátierka je vhodnou pochúťkou na chlebe
pečive alebo nasucho opražných hriankach.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.