100 g ochutenej majonézy
1 konzerva sardiniek
1 mrkva
pol menšieho zeleru
30 g zeleného hrášku
1 cibuľa
šťava z pol citróna
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Do pripravenej misky vložíme nasekanú cibuľu
pridáme nadrobno nasekanú vopred uvarenú mrkvu a zeler
zelený hrášok
vidličkou rozotreté sardinky
ochutenú majonézu
podľa chuti soľ a šťavu z citróna. Všetko zľahka premiešame. Natierame na chlieb alebo sendvič
či nasucho opražné hrianky. Pred podávaním posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.