200 g taveného syra
50 g tatárskej omáčky
2 mrkvy
2 stredne veľké mladé kaleráby
1 zväzok reďkoviek
šťava z pol citróna
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.
Do misky dáme nastrúhané kaleráby
mrkvu
jemne nastrúhanú reďkovku
rozotretý syrokrém
tatársku omáčku
podľa chuti soľ
šťavu z citróna a petržlenovú vňať. Všetko dobre premiešame na hladkú nátierku. Nátierku natierame na čierny chlieb alebo plátky sendviča
ktorý sme vopred opiekli.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.