4 veľké zemiaky
4 vajcia
1 cibuľa
1 lyžica masti
soľ.
Zemiaky umyjeme a v šupke upečieme vo vyhriatej rúre. VÅ•šky zrežme a dužinu čiastočne vydlabeme. Nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na masti
pridáme dužinu zo zemiakov a krátko opražíme. Vydlabané zemiaky do polovice naplníme pripravenou zmesou
navrch vyklepneme 1 vajce
posolíme a vložíme zapiecť do vyhriatej rúry. Podávame teplé a podľa chuti môžme ozdobiť petržlenovou vňaťou.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.