kuracie prsia
vegeta
soľ
šunka
plátkový syr
prerastaná slanina
olej
farebná zelenina
šampiňóny
maslo
kečup
zemiaky
Kuracie prsia 30 Dg plátok narežeme na viacerých miestach. Narežeme blany a jemne naklepeme
ovegetíme
osolíme
okoreníme
pridáme plátok šunky
plátok syra
menší plátok slaniny
prekryjeme na polovicu
preklepeme
okraje narežeme. Obalíme v hladkej múke a opekáme po 2 min. z oboch strán. V panvici rozpustíme maslo
pridáme nakrájané šampiňóny
podusíme
pridáme zeleninu (kukurica
mrkva
fazuľové struky) (maďarská zmes)
okoreníme
ovegetíme
nakoniec pridáme kečup a podusíme cca 5 min. Očistené zemiaky nahrubo nastrúhame a túto „slamu“ vyprážame rovno na oleji
nemusíme sušiť.
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.